Назад

Дойде ли сезонът – пий първо PELAVO!

Обновеното портфолио на PELAVO вече е в аптеките! Дойде ли сезонът – пий първо PELAVO!

PELAVO е висококачествена марка продукти с натурален произход за цялото семейство. Уникално съчетание на природа и наука: естествени съставки, модерни технологии за извличане на съставките, клинично доказана ефикасност. Синергично действие на внимателно подбрани висококачествени естествени съставки. Безопасни и щадящи продукти, които подпомагат естествените защитни и възстановителни сили на организма.

Линия от 3 сиропа за възрастни и деца над 3 години:

  • PELAVO ГРИПАКТИВ с комплексно действие укрепва функциите на дихателните пътища, включително бронхите и синусите. Обогатен с витамин С, който подпомага естествения имунен отговор на организма.
  • PELAVO БРОНХИ, ГЪРЛО И ЛАРИНКС по естествен начин укрепва функциите на дихателните пътища, успокоява бронхите, гърлото и ларинкса. Обогатен с витамин С и цинк, които подпомагат естествения имунен отговор на организма.
  • PELAVO НОС И СИНУСИ с богат натурален състав подпомага функциите на горния респираторен тракт, носа и синусите. Обогатен с витамин С и цинк, които подпомагат естествения имунен отговор на организма.