Назад

Стоперан

СТОПЕРАН е лекарствен продукт за симптоматично лечение на остро и хронично разстройство. Продуктът потиска силно изразената перисталтика на дебелото черво и повишава резорбцията на водата. Стоперан е предназначен за употреба при възрастни и деца над 6 години. Активната съставка е Loperamidе hydrochloride, 2 mg. Продуктът се произвежда от висококачествени суровини в Германия.

Най-новото попълнение в портфолиото на марката е СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА – висококачествен синбиотичен продукт, произведен в Дания. Предлага се в удобна разтворима сашетна форма за деца и бебета над 6 месеца. Производството му се основава на повече от 20-годишен опит в разработката на пробиотични формули.

СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА съдържа два висококачествени бактериални щама Лактобацилус Рамнозус (Lactobacillus Rhamnosus GG) и Бифидобактериум Лонгум (Bifidobacterium Longum BB 536) в комбинация с пребиотици – фруктоолигозахариди. Влияе благоприятно върху комфорта на храносмилателния тракт ежедневно или когато е необходима допълнителна грижа – при прием на антибиотици или пътуване.